Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Kerkrade Logo

Ontstoppen

WC verstopt Kerkrade

Wij verhelpen jouw wc verstopping

KERKRADE

WC verstopt Kerkrade?

WC verstopt Kerkrade? Veel mensen vinden het ontstoppen van de wc maar een vervelende klus. Maar kan wel iedereen te maken krijgen met een verstopping. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Zeker niet prettig dus!

Je kunt een wc op veel verschillende manieren oplossen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Besteed je de werkzaamheden liever uit aan ervaren loodgieters van Ontstoppen Kerkrade? Bel gratis naar 045 203 27 35 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voor je zelf aan de slag gaat: We raden je aan de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Kerkrade Logo
Loodgieter ontstoppen Kerkrade afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Op het moment dat je nog jonge kinderen hebt, is het mogelijk dat er een speeltje of luier in de wc valt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Kerkrade op 045 203 27 35.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping in de wc zien zitten? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak van de verstopping in de wc ligt vaak blij de kronkel. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Dingen als papier kun je gemakkelijk nog een keer door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet. Gooi dit dan in een daarvoor bestemde afvalcontainer.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 045 203 27 35

Ontstoppen afvoer Kerkrade
Ontstoppingsdienst Kerkrade

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het water er vanaf een flinke hoogte in te gieten. Hierdoor geef je het water extra kracht mee.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken. Neem dan vrijblijvend contact op met de vakmannen van Ontstoppen Kerkrade om jouw klus te bespreken 045 203 27 35.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe werkt dit? Begin met het flexibel maken van de ontstopper, door deze onder een warme kraan te houden. Hierdoor sluit de ontstopper beter aan op de afvoer. Daarna druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt en dat er zo min mogelijk lucht bij kan.

Trek de ontstopper vervolgens snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. 

Ontstoppen Kerkrade Leiding
WC verstopt Kerkrade

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wij raden aan erg voorzichtig te zijn wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer vor het ontstoppen van een wc. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Kerkrade om jouw klus te bespreken 045 203 27 35.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om zelf je verstopping te ontstoppen. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Kerkrade er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Daarnaast ondersteunen we je graag met het preventief onderhouden van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 045 203 27 35 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Kerkrade

Starttarief

121

  • eerste uur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Na starttarief

30,25

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Garantie

Na inspectie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd? Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-kerkrade

WC verstopt

WC verstopt Kerkrade

Heb je te maken met een verstopping in de wc? En woon je in de omgeving van Kerkrade? Dan helpen de vakmannen van Ontstoppen Kerkrade je graag. Wij kunnen vaak nog dezelfde ter plaatse komen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-kerkrade-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je last van een verstopte afvoer? En woon je in of rondom? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-kerkrade-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Kerkrade

Woon jij in Kerkrade en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-kerkrade-verstopping

Riool verstopt

Zit er een verstopping in je riool? En woon jij in de omgeving van Kerkrade? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Kerkrade.

Loodgieter Kerkrade Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in het doucheputje? En woon jij in Kerkrade en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Kerkrade! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

045 203 27 35

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Kerkrade

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Kerkrade