Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Kerkrade Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Kerkrade

Wij verhelpen jouw riool verstopping

KERKRADE

Riool ontstoppen Kerkrade?

Riool ontstoppen Kerkrade? De snelste manier om het riool te ontstoppen is het probleem zelf oplossen. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 045 203 27 35 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Kerkrade staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

De grote vraag is: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen

Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Kerkrade in te schakelen! 

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 045 203 27 35 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Kerkrade Logo
Loodgieter ontstoppen Kerkrade afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda. Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Kerkrade op 045 203 27 35.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 045 203 27 35.

Ontstoppen afvoer Kerkrade
Ontstoppingsdienst Kerkrade

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 045 203 27 35.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Kerkrade op 045 203 27 35.

Ontstoppen Kerkrade Leiding
Riool ontstoppen Kerkrade graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Kerkrade op 045 203 27 35.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Kerkrade en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur.

Bel daarom nu naar 045 203 27 35.

Graven riool Kerkrade

Starttarief

121

  • eerste uur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Na starttarief

30,25

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Garantie

Na inspectie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd? Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-kerkrade

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopping in de wc? En woon je in de omgeving van Kerkrade? Dan helpen de vakmannen van Ontstoppen Kerkrade je graag. Wij kunnen vaak nog dezelfde ter plaatse komen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-kerkrade-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je last van een verstopte afvoer? En woon je in of rondom? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-kerkrade-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Kerkrade

Woon jij in Kerkrade en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-kerkrade-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Kerkrade

Zit er een verstopping in je riool? En woon jij in de omgeving van Kerkrade? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Kerkrade.

Loodgieter Kerkrade Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in het doucheputje? En woon jij in Kerkrade en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Kerkrade! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Kerkrade

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 045 203 27 35.

Partners: riool.linktotaal, riool.starttopper  , riool.start-links , riool.topbegin

Verstopping Kerkrade

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Kerkrade!

Riool Kerkrade

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Kerkrade Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Kerkrade. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Kerkrade West

Bij ons heeft Ontstoppen Kerkrade de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Roda JC Kerkrade

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Kerkrade.

Brandweer Kazerne Kerkrade

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

045 203 27 35

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Kerkrade

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Kerkrade