Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Kerkrade Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Kerkrade

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

KERKRADE

Afvoer verstopt Kerkrade?

Afvoer verstopt Kerkrade? Er worden op het internet tig methodes en middelen aangeboden, waarmee je mogelijk je wc kunt ontstoppen. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Kom je er zelf niet uit? En heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Onze ontstoppers helpen je hier graag bij!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 045 203 27 35 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Kerkrade

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het verhelpen van een verstopping in de omgeving van Kerkrade? Dan ben je bij ons absoluut aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Kerkrade, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer kunnen wij jou ook voorzien van een vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wij kunnen gegarandeerd alle afvoerproblemen oplossen, wat het probleem ook is! Je kunt ons bereiken via  045 203 27 35 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Kerkrade Logo
Loodgieter ontstoppen Kerkrade afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet helemaal meer goed doorloopt, is de kans zeer groot dat dit te maken heeft met een verstopping. In sommige gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 045 203 27 35. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

We zien regelmatig voorkomen dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden bij de afvoer. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Op het moment dat je ziet dat de filters niet goed schoon zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al verholpen!

Ontstoppen afvoer Kerkrade
Afvoer verstopt Kerkrade

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig is vrijwel elke afvoer voorzien van een sifon. Een sifon de zwanenhals vorm in de afvoer, die fungeert als stankafsluiter. Het komt met enige regelmaat voor dat er in deze sifon een verstopping ontstaan, door het ophopen van afval en vuil.

Vaak kun je dit probleem relatief simpel oplossen. Veel sifons zijn eenvoudig los te halen en kan je op die manier het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) erg goed kan werken op het moment dat er een verstopping in de afvoer zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan een emmer warm water en giet dit samen rustig in de verstopte afvoer. Voor het beste resultaat raden we je aan dit een nachtje te laten inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Kerkrade Leiding
Riool ontstoppen Kerkrade graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kunt een afvoer ook ontstoppen door gebruik te maken van de ouderwetse ontstopper. Ondanks dat deze methode al lang bestaat, is hij niet minder effectief.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Heb jij extra hulp of advies nodig bij jouw verstopping? Bel dan vrijblijvend met Ontstoppen Kerkrade om jouw klus te bespreken met onze experts via 045 203 27 35.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een volgende effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Druk de veer met het uiteinde de verstopte afvoer in. Doe dit zonder teveel kracht te zetten, je kunt namelijk relatief eenvoudig schade aanbrengen aan de binnenzijde van de afvoer. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Denk je dat het gelukt is? kunt dit testen door een emmer water leeg te gooien in de afvoer. Stroomt het water goed door? Dan heb je de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 045 203 27 35. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Kerkrade
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een verstopping in de afvoer kan op verschillen manieren ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

De mogelijkheid bestaat dat er een scheur ontstaat in de leidingen. Vuil kan zich hier makkelijk in ophopen en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Als je te maken krijgt met een aardverschuiving, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 045 203 27 35.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat het voorkomen van een afvoer beter is dan genezen. Om die reden vinden wij de staat van de afvoer ook erg belangrijk. Je kunt hier zelf voor zorgen, door extra goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Gooi bijvoorbeeld niet dingen als frituurvet, olie of etensresten door de afvoer.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Ontstoppen Kerkrade beschikt over goede meetapparatuur, die het een stuk makkelijker maakt de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 045 203 27 35.

Loodgieter Kerkrade Ontstoppen
WC ontstoppen Kerkrade

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij een oplossing voor je verstopte afvoer, dan doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat zeker is, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden op het moment dat jij akkoord gaat met deze prijsopgave.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 045 203 27 35.

Starttarief

121

  • eerste uur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Na starttarief

30,25

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Garantie

Na inspectie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd? Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-kerkrade

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopping in de wc? En woon je in de omgeving van Kerkrade? Dan helpen de vakmannen van Ontstoppen Kerkrade je graag. Wij kunnen vaak nog dezelfde ter plaatse komen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-kerkrade-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Kerkrade

Heb je last van een verstopte afvoer? En woon je in of rondom? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-kerkrade-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Kerkrade

Woon jij in Kerkrade en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-kerkrade-verstopping

Riool verstopt

Zit er een verstopping in je riool? En woon jij in de omgeving van Kerkrade? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Kerkrade.

Loodgieter Kerkrade Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in het doucheputje? En woon jij in Kerkrade en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Kerkrade! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Kerkrade

Heb je te maken met een verstopping in de afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle problemen in het riool in Kerkrade en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 045 203 27 35.

Verstopping Kerkrade

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Kerkrade

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Kerkrade Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Kerkrade. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Kerkrade West

Bij ons heeft Ontstoppen Kerkrade de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Roda JC Kerkrade

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Kerkrade.

Brandweer Kazerne Kerkrade

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

045 203 27 35

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Kerkrade

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Kerkrade